Zoek jij een job als fleximedewerker in de keuken?
Voor een zeer mooi hotel aan de rand van Brugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor in de keuken.
Functie:
Dresseren van de borden
Snijden van de groenten
Bereiden van gerechten
Jouw profiel
Wie zoeken we?
Je bent op bepaalde dagen beschikbaar om te werken als flexijob.
Je hebt affiniteit met horeca werken in de keuken of je neemt snel nieuwe dingen op
je hebt een sterke ervaring in de keuken
Een soort product bereiden: Sandwiches
Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
Gerechten bereiden: Oosters
Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
Gerechten bereiden: Indisch
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Gerechten bereiden: Italiaans
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Gerechten bereiden: Japans
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Gerechten bereiden: Europees
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Gerechten bereiden: Vietnamees
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
De activiteiten van een team coördineren
Gerechten bereiden: Thais
Gerechten bereiden: Libanees
Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
Koken voor een doelgroep: Bejaarden
Koken voor een doelgroep: Kinderen
Een soort product bereiden: Traiteurproducten
Medewerkers opleiden in vaktechnieken
Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
Een soort product bereiden: Ontbijt
Gerechten bereiden: Afrikaans
Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Gerechten bereiden: Spaans
Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
Gerechten bereiden: Chinees
Gerechten bereiden: Creools
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
De ingrediënten doseren en mengen
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Een soort product bereiden: Vlees
Een soort product bereiden: Sauzen
Aanbod
Wat bieden wij:
verloning: volgens flexiloon of volgens ervaring
Transportvergoeding
parking bij het hotel
maandplanning waarop je dagen staan volgens je beschikbaarheid.
Ben jij de geschikte kandidaat?
Wacht niet langer en solliciteer dan nu via de sollicitatieknop met jouw CV. We beantwoorden zo snel mogelijk jouw kandidatuur.
Maak je liever een afspraak? Graag even bellen of mailen om de afspraak vast te leggen: 050 44 61 30 of brugge.301@adecco.be