Job 81 van 232


Report this listing

Solliciteren



flexijob sous chef | hotel rand Brugge


Functie

Zoek jij een job als fleximedewerker in de keuken?

Voor een zeer mooi hotel aan de rand van Brugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor in de keuken.

Functie:
  • Dresseren van de borden
  • Snijden van de groenten
  • Bereiden van gerechten

Jouw profiel

Wie zoeken we?
  • Je bent op bepaalde dagen beschikbaar om te werken als flexijob.
  • Je hebt affiniteit met horeca werken in de keuken of je neemt snel nieuwe dingen op
  • je hebt een sterke ervaring in de keuken

  • Een soort product bereiden: Sandwiches
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Gerechten bereiden: Vietnamees
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Gerechten bereiden: Thais
  • Gerechten bereiden: Libanees
  • Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
  • Koken voor een doelgroep: Bejaarden
  • Koken voor een doelgroep: Kinderen
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Een soort product bereiden: Sauzen

Aanbod

Wat bieden wij:
  • verloning: volgens flexiloon of volgens ervaring
  • Transportvergoeding
  • parking bij het hotel
  • maandplanning waarop je dagen staan volgens je beschikbaarheid.


    Ben jij de geschikte kandidaat?
    Wacht niet langer en solliciteer dan nu via de sollicitatieknop met jouw CV. We beantwoorden zo snel mogelijk jouw kandidatuur.

    Maak je liever een afspraak? Graag even bellen of mailen om de afspraak vast te leggen: 050 44 61 30 of brugge.301@adecco.be

    Vermeld steeds de referentie 39833

Solliciteren

301 BRUGGE
+32 (0)50 44 61 30

Solliciteren